سقوط چرخ و فلک در تربت حیدریه | ۷ نفر مصدوم شدند (۵ مرداد ۱۴۰۳) آغاز پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین از فردا شنبه (۶ مرداد ۱۴۰۳) | میزان افزایش قیمت‌ها مشخص نیست زلزله نسبتا شدید گهواره کرمانشاه را لرزاند + جزئیات(۵ مرداد ۱۴۰۳) اعترافات تکان دهنده عاملان قتل پسر جوان در جنوب تهران| مشروبات الکلی مصرف کرده بودیم قتل پیرمرد تهرانی توسط همسایه| نزاع بر سر زباله خون به پا کرد آلودگی صوتی بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد تبلیغات کلاهبرداری در فضای مجازی را بشناسید «اضطراب دیابت» با افزایش خطر مشکلات سلامت روان همراه است واژگونی سمند در جاده نیشابور به مشهد با پنج مجروح حریق کابین آسانسور در مجیدیه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) هشدار اورژانس مشهد: گرمازدگی شدید می‌تواند منجر به فوت شود نجات چهار شهروند از حادثه حریق منزل مسکونی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) مرگ پیرمرد ۷۰ ساله بر اثر کتک خوردن از پسر همسایه! قتل جوان ۳۰ ساله بر سر ارث پدر رفیقش| قاتل اعدام شد زلزله ۴.۶ ریشتری قلعه قاضی را در نزدیکی بندرعباس لرزاند باز هم رکورد گرم‌ترین روز ثبت‌شده در تاریخ شکسته شد افزایش ۲۳ درصدی مصرف آب در پی گرمای کم‌سابقه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) غلظت خون را جدی بگیرید پلیس مبارزه با مواد مخدر ۳۳ کیلوگرم موادمخدر و روانگردان را در پایتخت کشف کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه می‌رسد با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید جزایر گرمایی چیست؟
سرخط خبرها

اسفناج گردو، خورش اصیل دامغانی است+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۹۶۶۴۳
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۱
اسفناج گردو، خورش اصیل دامغانی است+ طرز تهیه
خورش اسفناج گردو دامغانی یه خورش اصیل ایرانی بسیار مقوی و خوشمزه است. از جمله خواص شگفت انگیز گردو این است که گردو یک منبع غنی از چربی‌های سالم مثل امگا ۳، پروتئین و فیبر می‌باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، برای ما ایرانی‌ها همراه کردن برنج که به قوت غالبمان تبدیل شده است با انواع خورش‌های خوشمزه، افزون بر اینکه تنوعی در برنامه غذایی مان ایجاد می‌کند، به غنای مواد دریافتی روزانه مان هم کمک زیادی خواهد کرد. اسفناج گردو یکی از همین خورش هاست که اصالت دامغانی دارد و بسیار مقوی و خوشمزه است. گردو و اسفناج موجود در این خورش، آن را به مجموعه‌ای کامل از ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن تبدیل کرده است.

مناسب برای: ۴ نفر

زمان تهیه:۱۸۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه خورش اسفناج گردو:

گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم
اسفناج: یک کیلوگرم
سیر: ۲ حبه
پیاز: یک عدد
گردو: ۲.۳ پیمانه
روغن: به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: به میزان لازم
زعفران:به میزان لازم

روش تهیه خورش اسفناج گردو :

قابلمه متوسطی را روی شعله گاز بگذارید. مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس پیاز‌ها را نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و تفت بدهید تا نرم و سبک شوند.

سیر‌ها را رنده و به پیاز‌ها اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدهید. مقداری زردچوبه به پیازداغ اضافه کنید و باز هم تفت بدهید تا زردچوبه رنگ باز کند.

گوشت‌ها را مکعبی برش بزنید و به پیازداغ اضافه کنید. تا زمانی که گوشت تغییر رنگ نداده است، به تفت دادن ادامه بدهید.

رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدهید تا طعم خامی آن گرفته شود. حالا مقداری آب به آن اضافه کنید. آب که جوش آمد، شعله را کم کنید.

گردو‌های آسیاب شده را درون تابه‌ای کمی تفت بدهید تا چربی اش را پس بدهد. سپس گردو را به مواد گوشتی در حال پخت اضافه کنید.

اسفناج‌ها را که در اندازه متوسط خرد کردید، درون تابه‌ای کمی تفت بدهید تا سبک شوند. سپس آن‌ها را نیز به خورش اضافه کنید تا باهم بپزند.

در مرحله پایانی، زعفران دم کرده، نمک، فلفل و دارچین را نیز به خورش اضافه و طعم آن را بنابر ذائقه خود تنظیم کنید. سپس اجازه بدهید خورش حدود ۲ ساعت بپزد و خوب جا بیفتد.

*این خورش را با گوشت مرغ نیز می‌توان درست کرد.
*در صورت تمایل، به جای رب گوجه فرنگی، می‌توانید از رب انار استفاده و بنابر ذائقه خود، با افزودن آب غوره یا شکر، طعم خورش را تنظیم کنید.
*افزون بر اسفناج، از سبزی‌های معطری مانند گشنیز نیز می‌توان در تهیه این خورش استفاده کرد.

طرز تهیه اسفناج گردو | خورش اصیل دامغانی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->